Sunday, November 20, 2011

Last day at primary school

http://2.bp.blogspot.com/-cSGfqn1pN_M/TqPzDdGxXOI/AAAAAAAABI0/Y92kuuovxzs/s1600/assalamualaikum.png

Hey guys..


          
          Hari jumaat lepas sekolah dah habis.Sedih sangat2 tauu.lagi2 ni senior year.tahun depan dah masuk sekolah menengah.mintak2 lah dpt pegi tkc..satu2 nye sekolah yang dipilih <3 hehehe..


         Oh ye!ni haa.. nak masukkan gamba2 hari terakhir kat sekolah..nak tengok tak?ni dieee...








London Bridge is falling down~ hahaha..ni kat jambatan..








Takyah gtau ni kat mane pon dah tau kan?hahaha kat tandas :p



Hohoho..ini kat kaki lima belakang..ni sume kawan2 yg baik2 belaka tauu


Haa..yang sebelah kiri tu sayelah..hehe..yang lain2 tu kawan saya..


cakk..ni kawan2 saye.semue dah berpunye tauu..jangan kacauu




Hohoho..ketua murid jangan disangkan tak berani panjat sinkiii!!!




Bergambar dengan Ustazah Samsiah,ustazah kitorang




Alah..ni poyo jer..toksah tengok pon takpe..tengok gambar seterusnye..


Makan KFC,popcorn dan jajan :)


                         rasenye dah tade ape lagi kot..ni jelah..baru bape hhari cuti dah teringatkan diorang sume..dah lah cuti sebulan lebih!


Only that :)
Just for fun using this blog.
Salam. bubaiiii

Friday, November 11, 2011

Jamuan Pengawas Tahun Enam

Hey guys,Assalammualaikum.


              Rabu lepas ( 9 November 2011 ) baru je ade jamuan pengawas tahun enam kat Botanic Resort Club.Best lah jugak..kat sane guru besar dan cikgu2 lain ikut..aku makan banyak tauu..yelah dah bayar kan..kenelah makan banyak2 cket..heheh^_^..

Ini gambar kat pentas



Heheh :p

gambar kawan2 







Kat sane banyak kolam..dari yang paling rendah ke paling dalam






hehe..pastu nak tunjuk jugak makanan yang dimakan..ni diee



dessert die pulak


nampak sodap kan?air?


air oren sumee:D

Gamba2 len plak







gamba visitor parking tu saje saje je amik gamba..

anyway..puas ati la jugak sebab tempat n makanan die okayy n terlebih okayy..tempat tu sesuai untk wat video clip

rase nak gi lg tempat tu:D


Only that :)                                                                
Just for fun using this blog
Salam.                      

Thursday, November 10, 2011

Result UPSR

 Hey guys..Assalammualaikum                        


                 
              Macam apa yang murid-murid tahun enam buat..TUNGGU RESULT!! Sumpah nervous gilerr..tahun ni saya ambik dua ujian besar iaitu..UPSR and PSRA...guru besar sekolah kitorang mengharapkan sangat-sangat tahun 2011 ni dapat pecah rekod..saya mintak tolong sama-samalah berdoa agar dapat mengecapi apa yang diingini..amin..saya pun ada cousin yang sebaya..so nak tau la jugak result die..saya menangg..hehe :p


             
               Then,Ahad ni ada award tauuu..award apa? alah..anugerah kecemerlangan jelah..bukannya grammy award ke apa..haha..alhamdulillah!saya dapat jugakkk..maybe tiga award kot..sikit jekan..sian..sian..pastu tak dapat tokoh murid..sedihhh..yang dapat tokoh murid mestilah ketua pengawas..tahniah diucapkan..


        
              
               Nanti kalau saya ada gamba..saya upload,ok!tunggu tau..saya confirm ada gamba punyee..cume mungkin bukan high quality kot :D ..yelah..bukan DSLR pown..




Only that :)
Just for fun using this blog
Salam.