Thursday, November 10, 2011

Result UPSR

 Hey guys..Assalammualaikum                        


                 
              Macam apa yang murid-murid tahun enam buat..TUNGGU RESULT!! Sumpah nervous gilerr..tahun ni saya ambik dua ujian besar iaitu..UPSR and PSRA...guru besar sekolah kitorang mengharapkan sangat-sangat tahun 2011 ni dapat pecah rekod..saya mintak tolong sama-samalah berdoa agar dapat mengecapi apa yang diingini..amin..saya pun ada cousin yang sebaya..so nak tau la jugak result die..saya menangg..hehe :p


             
               Then,Ahad ni ada award tauuu..award apa? alah..anugerah kecemerlangan jelah..bukannya grammy award ke apa..haha..alhamdulillah!saya dapat jugakkk..maybe tiga award kot..sikit jekan..sian..sian..pastu tak dapat tokoh murid..sedihhh..yang dapat tokoh murid mestilah ketua pengawas..tahniah diucapkan..


        
              
               Nanti kalau saya ada gamba..saya upload,ok!tunggu tau..saya confirm ada gamba punyee..cume mungkin bukan high quality kot :D ..yelah..bukan DSLR pown..




Only that :)
Just for fun using this blog
Salam.                        

No comments:

Post a Comment