Saturday, December 3, 2011

grrr Guitar!! love it

   Assalammualaikumm

Howdy guys semua ! :)

Today I want to tell bout my guitar.Berjenama pun tidaklah tapi,ada jenama jugak!
bukan Yamaha sebaliknya Dars.Ana Raffali pon pakai gitar jenama tu pon kan?tapi yang mahal punyelah.Gitar yang saya beli ni pon takdelah mahal.murah je.tak nak bagitau harga.tapi gitar tu gitar kedua murah kat kat kedai muzik.Gitar yang paling murah harganya 78 Bucks.teka2 jelah yang saya punya harga berapa.hueh hueh.ok,ok,nak tengok gambar die tak?Ni haa saya bagi tengok free2..bukan promo ye! jangan ada kata yang nak beli sudah..









Huhu..tu anak buah saya..eksen kan ??

Then,saya nak cakap yang saya tak berapa pandai pon main gitar nih.Cuma ada satu lagu yang bolehlah dikatakan expert.Lagu fifteen by Taylor Swift .Saya boleh bawak lagu tu sebab sebelum saya dapat gitar tu lagi saya dah berlatih guna bende2 yang pelik2. Bila dah dapat gitar pon saya mainlah apa yang saya dah belajar.senang jugak.Yang bestkan, saya belajar main gitar nih tak pegi kelas gitar pon.hihihi..belajar sendiri kat umah guna internet.Jimatlah duit.Belajar apa yang basic jer.


Beside that, saya jadikan gitar ni as my hobby.kalau takde pape nak buat, petik2 lah gitar tuh..saya mula minat gitar ni masa..urm..masa..entahlah saya tak ingat dan saya tak tau kenapa saya minatkan gitar nih.I hope one day later..saya boleh buat masuk pertandingan or buat persembahan kat sekolah or mana2..tahun depan dah nak masuk secondary school :)

klahh theres nothing more to say
kbaii..Salam

oh wait! I love this word :
Aileviuu / Love you more than more beibehh
Hihihi.. klah,,baii

2 comments:

  1. wah teringin jugak nk blajar gitar ..

    btw.. jom la singgah join segmen

    http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

    ReplyDelete
  2. kita pun same.. hehehe...
    jom singgah blog kita

    aiencomot-aiencomot.blogspot.com

    ReplyDelete