Friday, December 9, 2011

being me


Hello kawan2 semua..hey guys


Hurm..okey2 camni..memandangkan ini cuti sekolah tak ada kerja untuk dibuat..insyaAllah saya akan Mencuba sedaya upaya utuk belajar memetik gitar~greng greng greng~ wehehehe.. Actually saya tau tahun depan saya dah masuk secondary school..tapi complicated lah memikirkan nak sekolah mana..sekolah yang tak diingini tawaran datang melambak lambak..yang diingini tuh....tak dengar sebarang berita pon..sedih..saya naaaaakkk sangat masuk TKC..sekolah popular tuh..ceih ;)

OK2..kembali ke cerita tadi..saya dah tau main tiga lagu.. wanna know it? fifteen,wish you were here dan satu2nya lagu Melayu di mana penyanyinya kini agak popular cinta muka buku.tapi ken..cinta muka buku tu susah cket lah nak men..trbelit blit jari I tauu..insyaAllah taun depan lancar..


okey..saya tau itu gitar murah..tapi saya tetap sayang..tadi die jatuh..cedera cket :( sayaangg dier..nasib baik tak patah ke apa..baiklah..dear readers!..rasenye lgu ape yg ssuai dimainakn?ade sebarang cadangan?sila komen dibawah ctu yer..tapi bg jdngan yg munasabah cket lah ye..tak nak lah lagu yg susah2..terblit kang jari I ni woo~

Tadi baru download lagu waiting outside the lines-GC..tpi sblum tu ade tngk video klip dier..cam best jer tngk dier men piano..wuhh jelez..dah lah piano dier semadd giler..urm..okeh saya mengaku saya gila alat muzik..awak?oohh..tapi teringin la jugak nak men piano..ade spe2 kat cni ade piano ori? bapak saya tak mampu nak beli tuh..harga sama cam kete..lbih bek bli kete kan?klau bli pon takde ruang nak letak..rumah saya bukan mansion..

okey..saya tau saya dah merapu banyak di sini sebab kena penyakit keboringan..dengan itu saya bagi gambar yang takde kene mengenenye..


baiklah..saya sedar saya merapu lagi..btw..tu Omeng..kucing saya..dahlah saya tau awak penat baca saya merapu..saya pun penat taip rapu2 nih..

Kbaii,,wassalam
waiting outside the lines,k?
ok saya dah tak merapu lagi :)


No comments:

Post a Comment