Monday, December 19, 2011

Sarawak Bumi Kenyalang~


Howdy guys semua!

Dah lebih kurang seminggu tak update.ape cerita? ceritanya aku sedang belajar setia~ wehehehehe..nyanyi pulok..okey2..ceritanya saya baru balik dari Sarawak! Buat apa dekat sana? Haa nak tau? Kat sana....shopping lorhh.ye yang dishoppingkannye sevenier (tak tau nak eja souveniers.eh..souveniers..pape jelah) .tu saya..mak saya? kek lapis Sarawaklah diborongnye satu kedai..pantang nampak.saya kat kedai kek lapis tu makan je kek lapis tu..kan die bagi rase..ape lagi..makan puas2..wehehehe..tuan kedai tu tak perasan sebab tengah sibuk ramai orang..




Kat sana kan..jual kek lapis tu cam jual apam balik je!jual merata-rata.apam balik dijual pon tak kasi rasa kan?ni..tengok lah gamba tu puas2..

Then,kat sana kalau nak carik makan kena hati2..sebab banyak tempat tak halal! adalah satu tempat ni..restoran 1Malaysia..terkezzut sikit lepas tengok kat situ ada tulis Bak Kut Teh.. cuak saya! tapi itu kan restoran 1M..so halallah


could you see that?
Kat dalam flight pulak ambik masa 1 jam setengah..naik Air Asia je..nak naik MAS bajet tak cukuplah.mak kata nak naik MAS kumpullah duit dulu..okey2..mase nak naik tu feeling dizzy bit.masa nak balik tu kan..delayed bapak lama giler..aku ni dah lah tak suka benda yang lambat lembab..sabo jelah..nak je aku menjerit kat airport tu sebab lambat cam sipot!aku nak balik sebab dah penat!!



huarghhh..saya dah ngantuk lah kawan2..kbaii nak tido dulu..assalammua...ye? nak dengar cite lagi? dah ngantuk lah..takpe2..camnilah..esok saya sambung cite lagi ye..banyak lagi untuk diceritakan..serius saya ngantuk ni..skarang jam 11.12 p.m. saya janji esok saya ceritakan ye semua!

Kbaii,Spead Love banyak2
Assalammualaikum! 
Just stop for a minute and..SMILE! :D

No comments:

Post a Comment