Saturday, February 4, 2012

Semesta selamanyaa~

Assalammualaikum :)
Hey ho guys!!

Dah lama tak update blog ni.tak ada benda nak cakap.pos ni mungkin yang terakhir kot.sebab lepas ni...jeng jeng jeng..nak pegi asramaaa.yeyeahhh.. haha lebih jer..owh ye..nak tau ke dapat sekolah mane? dapat SBP.SM Sains Tengku Abdullah.tak pun nama lainnya SEMESTA. nak tunjuk satu benda sikit.kat bawah nih ;




Tadi baru je balik dari Pahang semata-mata nak tengok sekolah tu lah.okey la jugak sekolah tu.jalan nak pegi sana tak delah belok2 walaupun naik bukit sikit.sekolah tu pun tak delah buruk sangat ;) pegi 3 jam.balik pun samalah.

Rasanya memang tak sabar nak pegi sana tapi takut sikit aaa.sebab ni second intake.my sis cakap second intake tak ramai.maybe kurang daripada 10 orang. Ku rasa gementar tapi bahagiaaa. ecehh nyanyi sikit :)

Kesian lah jugak tengok kawan2 aku yang kat SJ tu sedih tengok aku pegi.janganlah risau korang.aku ingat korang sume.. walau raga terpisah jauh namun hati kita selalu dekat .nyanyi lagu.eheheh.

My mom said mungkin dalam 2 bulan sekali balik.sebab jauh waa kat pahang.sedih ugak jauh2 woo~ape boleh buat kan?

that's all from me,
♥ Farina ♥