Tuesday, May 29, 2012

latest~!



Hai semuaaa!

Untunglah! kalau dah duduk asrama susah nak update blog.kan?

Aku un tatau nak cakap pe.ape kata aku cite sikit pasal hari guru kat sekolah aku?
hurm..tapi takde gamba lahh

ini baru first time sambut hari guru kat semesta tu.memang ohsem giler form 5 wat performance.especially yg pakai topeng baju pancaragam tu :3


Someday I'll be on the stage of the hall performing a song with guitar

HAHAHA..berangan jew..entah tercapai atau tak..pastu kan..F1 n F2 lak perform menari.. itu yg conduct F5 gak..aku try gak gi audition menari tu..itu pun kawan aku yg paksa tarik2 aku..haha..at last tak dapat pun..

urm..tuka topik tuka topik..

esok hari rabu aku nak pegi makan Tutti Frutti dgn kawan2 lama aku.Syazana,Syafiqah n Adibah.tapi Adibah tu entahlah jadi ke tak.sebab die tak kompem lg.mak die macam kasi tak kasi je.aku soh die nangis je dpan mak die.hahah..

tuka topik lg..

budak2 yg bersekolah di SMKSJ klau rajin bukak fb mesti HOT kat fb eh?
aku pun pelik lah..skali pndg igt dah 18 taon ke..upenye..baru f2! heh --' nothing to say lah.sonok ke jadi hot2 ni? aku tengok pon orang yg hot2 ni cara sosial diorang pun..hurm..
let them be lah.

ade topik lain lg tak? hurm..ape ye?..

aku still ber-wish nak ade DSLR macam abang aku.ngee~