Saturday, August 4, 2012

Ramadhan Al-Mubarak :)


hai korang.

lama dah kot tak post kat blog ni.tak tau pun nak post apa.okey,kali ni aku tau nak post pasal apa.pasal bulan ni..bulan paling mulia.bulan penuh keberkatan.bulan di mana umat islam berpuasa.bulan Ramadhan.Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)

    tahun ni tahun first aku puasa kat asrama.rasanye takde lah penat sangat kot puasa kat asrama.best adelah! aku ni dah boleh dah dok asrama.tak homesick.cuma kena menghadapi masalah2 kat sana lah.macam2 kot.but sometimes aku happy go lucky jer~  aku dah dua kali dah naik bas dari Raub ke KL.seronok je naik bas~dah tak takut dah.

     tak sabar nak rayaaa.tapi..hurm..hope raya tahun ni lebih seronok daripada tahun2 lepas.kalau berkesempatan nak raya rumah kawan2 kat rumah.kalau rezeki ada lahh. meh kasi alamat rumah kat mana.boleh aku datang.err agaknye tahun ni dapat duit raya lagi tak eh? dah sekolah menengah ni.aku dah tinggi.eh tinggi? sikitlaa.hahaha.

     so sekarang ni puasa lagi dua minggu.hujung minggu depan aku tak balik rumah.orang lain sumee balikk..saba lahh rumah jauh.tapi sebenarnya lagi best kalau ramai yang balik sebab asrama tu lengang nak mandi takde lah berebut rebut cam selalu~\

     okeylah..rasenye dah takde mende nak cakap.so..selamat berpuasa! jangan boros kat bazaar ramdhan tau! byee!

No comments:

Post a Comment