Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalammualaikum.Hai semua. :)

kedebam kedebum yang kita dengar sekarang ni kan.Yelah..mana tak nye..nak raya lah.  hari ni last puasa.The last day of Ramadhan and I know..all of us will miss Ramadhan and meet it again on the next year.yeah sad maybe.aku rasa tak bersemangat nak raya tahun ni and I don't know why.but em..I already bought some clothes that more than the last year. haha beli kat Danau Kota je kot.

Oh ya! cakap pasal baju nak tau tak baju aku ada berapa? baju aku ada 3 pasang.lagi 1 pasang baju kemeja dengan skirt kembang.tudung bawal obama dengan pashmina.korang macam mana? mestilah lagi banyak dari aku kan? nanti cite kat aku ade berapa eh..

penat jalan kat sunway sampai pukul 12 malam.ini belum pegi danau lagi!

Sekarang ni...aku just nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua orang yang aku kenal atau tak kenal especially classmates aku..1 Al-Khindi, best friend lama aku, Nurul Syazana Nordin, geng budak Selangor..Atiey,Maria and Afiqah.Tak lupa juga kepada geng lama Sakura. Ummi, Adibah, Ainul, Izzah, Syafiqah dan Isnur.Eh, Aisah kan? :p Nak mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.tau aku ni memang bukan orang yang sempurna. takkan lepas dari kesilapan.

itu jelah kot nak cakap.and nak pesan sikit..jangan main mercun! bising giler tau tak. tak pun boleh putus tangan nanti! 
bye!


Kad raya first dari lisa sArihani.haha XD


Selamat Hari Rayaaaa


eh, maxis bagi mesej hari raya lah -.-


ni semua hasil kerja yang tak seberapa dari Farina =)




No comments:

Post a Comment