Monday, October 22, 2012

happy!



Assalammualaikum semuaa!
hai! sihat? okey?

Farina okey..sihat..happy lagi! haha taktau kenapa.mungkin sebab balik awal kot.extend! ni sume salah kawan farina,maria.sebab teman dia balik naik bas,then monorel pastu pegi jalan kat KL tu dua orang naik KTM.berani giler kan kitorang?Farina memang suka adventure. lagipun Farina nak jalan2 kat KL tu.dah lama tak jalan2 kat KL.



gile jap.main edit2 gambar kat pixlr.com



Berita pasal gitar?oh..dah pandai main lagu patah seribu,aku suka dia.nak sangat belajar main lagu canon in c.macam lagu yang korang dengar sekarang ni lah.tapi susah giler, teringin nak pegi kelas gitar tapi mak cakap yuran mahal pastu sekejap je.so..belajar sendiri jelah kat rumah.cikgu Farina ialah pc n lappy.

Pasal nak jadi terkenal? lahh lupekan jelah.dah namenye pun berangan.berangan jelah. takkan dan takkan jadi kenyataan. hanya dalam mimpi. mimpi sampai ke bintang! haha.. 

sekolah? oh sekolah..okey kot.kot lah. Farina pun tak tau nak cakap ape pasal sekolah. okey je rasenye.tapi maybe tak okey kot. urm. entahlah.lupekan jelah.tapi Farina akan sedaya upaya jadikan semua yang tak okey jadi okey.bukan setakat okey je.tapi tahap AWESOME.yeahhh

itu je kot benda nak share.
bye,Assalammualaikum.
enjoy!

Saturday, October 6, 2012

simple simple ordinary

Assalammualaikum sahabat sekalian.

aku ini cuma manusia biasa.manusia yang lemah dan selalu terjatuh.sangat memerlukan pertolongan dan dorongan orang lain.dorongi aku betul2..aku susah nak dengar teguran orang dengan cara tengkingan dan jeritan.tapi aku mudah mendengar teguran yang lembut dan menyayat hati.




aku ini juga punyai perasaan.tapi aku ni bukan orang yang mudah terasa sangat.aku jenis mudah maafkan orang.tapi kalau aku dah benci orang tu susah nak maafkan dia.aku benci bukan sesuka hati.aku cuba buang jauh2 perasaan benci tu.tapi dah dia sendiri buat aku benci kat die.orang yang paling mudah dibenci oleh aku ialah orang yang gedik.ya, gedik.

kisah aku ni bukan cerita cinta sejati or even cinta monyet.aku masih budak dan tak perlukan cinta itu.biarlah dikemudiankan.sekarang ni..biar aku belajar.belajar berusaha, berdikari, bertanggungjawab dan belajar untuk menjadi insan yang kuat menempuh segala cabaran.







go on and try to tear me down.I will be rising from the ground.like a skyscraper.


aku sangat memahami lagu itu.skyscraper :)

aku ni..bukanlah orang pandai buat ayat pun.I knew..tak sedih pun korang baca entry ni. :)