Monday, October 22, 2012

happy!



Assalammualaikum semuaa!
hai! sihat? okey?

Farina okey..sihat..happy lagi! haha taktau kenapa.mungkin sebab balik awal kot.extend! ni sume salah kawan farina,maria.sebab teman dia balik naik bas,then monorel pastu pegi jalan kat KL tu dua orang naik KTM.berani giler kan kitorang?Farina memang suka adventure. lagipun Farina nak jalan2 kat KL tu.dah lama tak jalan2 kat KL.



gile jap.main edit2 gambar kat pixlr.com



Berita pasal gitar?oh..dah pandai main lagu patah seribu,aku suka dia.nak sangat belajar main lagu canon in c.macam lagu yang korang dengar sekarang ni lah.tapi susah giler, teringin nak pegi kelas gitar tapi mak cakap yuran mahal pastu sekejap je.so..belajar sendiri jelah kat rumah.cikgu Farina ialah pc n lappy.

Pasal nak jadi terkenal? lahh lupekan jelah.dah namenye pun berangan.berangan jelah. takkan dan takkan jadi kenyataan. hanya dalam mimpi. mimpi sampai ke bintang! haha.. 

sekolah? oh sekolah..okey kot.kot lah. Farina pun tak tau nak cakap ape pasal sekolah. okey je rasenye.tapi maybe tak okey kot. urm. entahlah.lupekan jelah.tapi Farina akan sedaya upaya jadikan semua yang tak okey jadi okey.bukan setakat okey je.tapi tahap AWESOME.yeahhh

itu je kot benda nak share.
bye,Assalammualaikum.
enjoy!

No comments:

Post a Comment