Saturday, November 10, 2012

4th november

Assalammualaikum.

hai korang.best kan cuti dah start.kejap je kott.huhu.. nak cite pasal minggu lepas sikit. ahad lepas, 4 november farina jadi birthday girl. seronok jugak sambut kat asrama. first time lah katakan. huhu.. dapat baaanyak wishes.kat fb pun sampai 39 wishes. 

Malam sebelum bithday kitorang form 1 buat suprise untuk akak2 angkat form 5 kitorang. Farina buat suprise special untuk kak Fifi.orang lain tak buat.aku nyanyi main gitar depan dia. huhu..bising giler malam tu.tapi enjoy je.. even siang sebelum kitorang buat semua tu.. memang berperang gaduh2 time perjumpaan rancang sume tu.

bukan tu je..malam ahad tu.. farina buat performance. main gitar kat jamuan batch form 1 ( D-Altismaz 1216). tapi tak nyanyi lah..just jadi gitaris je.sampai tiga orang nak nyanyi.. orang-orangnya Fiqa , Amira and Yaya . suara diorang sedap bolehlah nyanyi..sampai 5 lagu haritu performed. sahabat, carta hati, baby, a thousand years and patah seribu.




dan malam terakhir birthday aku. kira dah hari esok lah. sangat pahit dan terasa hati ni. ade lah cerita nya. sebab itu first time. dan aku terfikir-fikir. teruk sangat ke aku ni? sampai kena cakap macam tu? teruk sangat ke? tapi biarlah perkara berlalu. 

okayy..tu je nak share.wish me luck next year.. form 2 dah..hehe :)
wassalam.