Tuesday, October 15, 2013

Pin Pinn. Pergi Dulu !


Assalammualaikum.
wassup baybehh ><

okayy first of all eksaited giler. guess what? MCKK yow. this friday yowww. ahahahaha. seperti sedia maklum Kuala Kangsar, Perak. so that is the first story. the second one is about exam baybeh. nak tau apa? esok rabu. then khamis. khamis tu exam dah. dah nampak dah apa? minggu exam dengan pegi MCKK bertembung. how's good ?! nasib baiklah hujung minggu. so aku miss satu paper je. paper BI. so mintak-2 lah cikgu baik hati ambik paper tu balik. taknak lah 'TH' dekat situ. mau nangis nya aku. lagipun ramai kan f2 yg pergi kan kann :DDD

so about pegi gamelan tu, apa yang kitorang heboh is about bawak gajet and Pak Cik Hasan. Inya-Allah esok aku bawak fon and camera. and tengok kejakunan aku nanti. biasalah tak pernah lagi bawak barang cenggini. Pak Cik Hasan? ahahahaha. mintak-2 lah buka dia yang bawak bas. sebab dengar cerita dia tu cerewet sampai cikgu pun mengalah. nanti kitorang susah lah nak singgah-2 kalau driver bas cerewet. kalau tak singgah-2 tak dapat nak belikan souvenir untuk korang kan kan kann. 

I should fokus exam dulu kot. tapi susah lah rasanya perlu fokus dua-2. hmm takpe. minggu ni and minggu depan kerah tenaga zahir batin habis habisan. not enough sleep maybe. lepas tu freedom sudah ;) jumaat next week ada MAG. all that I can hope is KEJORA menang ohyeahhhh

Gambar-2 berikut tidak dimiliki oleh saya. dipinjam dari mukabuku cikgu ahmad. hehe.

the letter !!


ni sekolah cikgu yg lama. lahad datu. camni agaknya keadaan dia. whoa !

Segala kesulitan amat dikesali. share sikit je
assalammualaikum. byeeee !


No comments:

Post a Comment