Friday, November 15, 2013

bad result.

Assalammualaikum.

hai. semua orang tahu. ini sudah cuti akhir tahun !! yawww !
aku telah pun pulang ke rumah dan bagitahu mak dengan abah.. benda yg paling seram. result exam :\

Ya Allah ! sumpah result exam aku teruk gilerrr. pointer just 2.77 kottt. kakak aku masa dia f2 dulu pointer dia mesti 3.5 ke atas. apasal aku bengong sangat nih? aku bagitau masa ayah aku tengah drive waktu tu. ayah aku cakap dia terus pening. aku pun.. tutup lah muka diri yg agak malu ini.

memandangkan tahun depan periksa besar iaitu PBSMR yg mungkin lagi memeningkan dan menyerabutkan. tapi.. harus terima jua. so I took a really big and hard decision to.. tahun depan.. aku. dah. tak. pegang. apa-apa. instrumens. alat. muzik. no. no. again. no. fullstop.

yeah. maybe it's sound lil bit crazy and you might say 'iye-2 je. boleh ke buat?' please don't say that. dalam dunia ni kalau kita tak cuba memanglah tak dapat. tapi insya-allah. aku boleh buat. and satu benda lagi aku kena elak adalah malas. malas dan tak fokus dalam kelas adalah salah satu puncanya aku jadi macam ni ! sampai bilalahhh Farina nak macam ni woii. bangun wei bangun. tahun depan dah form 3 !

so cuti ni aku nak betulkan balik system list aku. buat yang baru. misi 2014 atau dikenali sebagai The 2014 Mission. kalau mission 2013 ada hasil takkan 2014 tak boleh kot? 2013 aku jahat. and 2014.. aku nak jadi orang paling baik. insya-allah.

hmm okay. itu je.

bye , assalammualaikum !