Wednesday, December 4, 2013

frustated.

Assalammualaikum.

hmm. lama kot tak update blog. so tengok tajuk tuh. frustated? yeah. frust kot. dari malam semalam lagi. tapi hari ni frust dah kurang sikit lah.

tahu macam mana tahap frust aku? aku tengok fon and.. aku menangis macam orang gila and aku baling semua bantal dalam bilik aku. kalau boleh aku nak baling fon tu sekali. aku sebenarnya nak menjerit sekali tapi takut family aku fikir aku kena histeria lah pulak. hihi. 

you know what he problem is? haha I really can't tell you guys. It's private. I can't tell anyone about this. because this story was really really stupid like the story that I've told to Diyana at school.

I think I never felt this way. sakit hati yang amat sangat. tapi takpe. aku boleh lagi tahan hati aku yang sakit sangat sangat ni. takpe. aku boleh tahan. asalkan orang lain bahagia. aku taknak musnahkan kebahagiaan orang.

hmm. mungkin aku patut terima hakikat yang aku tak patut and tak layak pun dapat macam tuh. but, it's okay, maybe someday Allah akan bagi sesuatu yang lagi special? Insya-Allah.





 malam ni aku reda sikit. just be relax, macam kat gambar tuh ? hahahaha xD

okay that's all.
bye, Assalammualaikum.

No comments:

Post a Comment