Friday, December 20, 2013

The Maine - Into Your Arms

Hollaaaaa ~~~

lama tak buat post baru. so so so harini aku nak buat post baru. berdasarkan tajuk tuh, sebenarnya ia hanyalah sebuah lagu di mana aku telah jatuh cinta dengan lagu tuhh. sumpah best. penyanyi dia pun hensem macam Zac Efron punn ada ! haaaa lagu yg korang dengar kat blog ni hah. dengar sampai habis tau !

video lagu tu di upload kat youtube tahun 2009. lama dah kot. aku baru je tau lagu ni. lagu ni pun tak familiar. kalau tanya orang mesti orang taktau. tapi aku jumpa lagu ni kat fon aku dengan video dia sekali. tapi sikit jelah video dia. so aku nak tengok video penuh aku try search kat youtube. ADA ! intro dia punn dah bestt. hahaha.

see ? setanding one direction huh ?

sebenarnya kan, sejak dari tahun lepas lah tak silap aku. setiap benda yang berlaku kat aku yang aku nak ingat selama-lamanya, aku akan selitkan lagu dekat memori tuh. kalau Taylor Swift, bila dia putus dengan Harry Styles dia buat lagu I knew you were trouble. tapi aku ni tak berbakat lahh nak buat lagu. so aku amik lagu yang sesuai je. ini bukan cinta merepek bla bla je ehh. macam-macam. happy. sedih. marah. 

so, along this year, 2013. lagu kegemaran aku sepanjang tahun ini ialah 22 by Taylor Swift. lagu tu mengisahkan hidup yang gembira, bebas, muda, bahagia dan macam-macam lagi. that's why lah aku suka lagu tuh. hidup kita ni perlu gembira dan bebas dari belenggu masalah. jangka masa hidup ni terlalu pendek untuk terlalu stress. lagi-lagi aku yang masih muda ni. nanti kita dah besar banyak lagi benda yang perlu distresskan. sooo sekarang ni enjoyyy.


tadaaaa. Taylor Swift ! 


No comments:

Post a Comment