Wednesday, August 22, 2012

Awesome Pixlr

Assalammualaikum
Hey guyss :)

Pixlr sekarang dah upgrade.haha suka sangat main edit2 gambar.nhaaa

some edited images



Ada lagi gambar lain tapi..freehair malas nak amik tudung.sooo tu jelahh okey byee! :p




Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalammualaikum.Hai semua. :)

kedebam kedebum yang kita dengar sekarang ni kan.Yelah..mana tak nye..nak raya lah.  hari ni last puasa.The last day of Ramadhan and I know..all of us will miss Ramadhan and meet it again on the next year.yeah sad maybe.aku rasa tak bersemangat nak raya tahun ni and I don't know why.but em..I already bought some clothes that more than the last year. haha beli kat Danau Kota je kot.

Oh ya! cakap pasal baju nak tau tak baju aku ada berapa? baju aku ada 3 pasang.lagi 1 pasang baju kemeja dengan skirt kembang.tudung bawal obama dengan pashmina.korang macam mana? mestilah lagi banyak dari aku kan? nanti cite kat aku ade berapa eh..

penat jalan kat sunway sampai pukul 12 malam.ini belum pegi danau lagi!

Sekarang ni...aku just nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua orang yang aku kenal atau tak kenal especially classmates aku..1 Al-Khindi, best friend lama aku, Nurul Syazana Nordin, geng budak Selangor..Atiey,Maria and Afiqah.Tak lupa juga kepada geng lama Sakura. Ummi, Adibah, Ainul, Izzah, Syafiqah dan Isnur.Eh, Aisah kan? :p Nak mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.tau aku ni memang bukan orang yang sempurna. takkan lepas dari kesilapan.

itu jelah kot nak cakap.and nak pesan sikit..jangan main mercun! bising giler tau tak. tak pun boleh putus tangan nanti! 
bye!


Kad raya first dari lisa sArihani.haha XD


Selamat Hari Rayaaaa


eh, maxis bagi mesej hari raya lah -.-


ni semua hasil kerja yang tak seberapa dari Farina =)




Saturday, August 4, 2012

Ramadhan Al-Mubarak :)


hai korang.

lama dah kot tak post kat blog ni.tak tau pun nak post apa.okey,kali ni aku tau nak post pasal apa.pasal bulan ni..bulan paling mulia.bulan penuh keberkatan.bulan di mana umat islam berpuasa.bulan Ramadhan.Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)

    tahun ni tahun first aku puasa kat asrama.rasanye takde lah penat sangat kot puasa kat asrama.best adelah! aku ni dah boleh dah dok asrama.tak homesick.cuma kena menghadapi masalah2 kat sana lah.macam2 kot.but sometimes aku happy go lucky jer~  aku dah dua kali dah naik bas dari Raub ke KL.seronok je naik bas~dah tak takut dah.

     tak sabar nak rayaaa.tapi..hurm..hope raya tahun ni lebih seronok daripada tahun2 lepas.kalau berkesempatan nak raya rumah kawan2 kat rumah.kalau rezeki ada lahh. meh kasi alamat rumah kat mana.boleh aku datang.err agaknye tahun ni dapat duit raya lagi tak eh? dah sekolah menengah ni.aku dah tinggi.eh tinggi? sikitlaa.hahaha.

     so sekarang ni puasa lagi dua minggu.hujung minggu depan aku tak balik rumah.orang lain sumee balikk..saba lahh rumah jauh.tapi sebenarnya lagi best kalau ramai yang balik sebab asrama tu lengang nak mandi takde lah berebut rebut cam selalu~\

     okeylah..rasenye dah takde mende nak cakap.so..selamat berpuasa! jangan boros kat bazaar ramdhan tau! byee!