Thursday, December 13, 2012

Day-Holi

Assalammualaikum . Waalaikumussalam XD
hai sahabat !

okay..today I want to talk about.. ball ! football ! tak best lah. about guitar? already talk about it. holiday? okay.. about holiday.

So.. my holiday. I wasted my time for Facebook..Twitter..GuitarOren.. and more. really wasted my time. tak pegi holiday jauh2 macam korang pun. Ahad ni Insya-Allah pegi Terengganu kalau ayah tak busy. tak konfem lagi la ni. 

I wasted my time again dengan pegi Jusco dengan kawan sebanyak 2 kali. nak ikut Maria pegi Mid Valley jauh lah pulak. tak berkesempatan. habis duit tabung. itulah buang masa je keje aku. hahaha


muke khusyuk sangat TuttiFrutti. well my favorito ! *I'm the right one.



Kerja sekolah? Modul? Ulangkaji? buat jugak tapi tak siap2. soalan form 2 lah susah sikit sebab tak belajar lagi. tak faham. entah bila nak siap modul ni agaknya. diorang ramai jugak dah siap. entah bantuan apa diorang pakai. haha. 

so doakanlah Ahad ni dapat pegi Terengganu. nanti nak update pasal Terengganu kalau dapat pegi. kesian budak ni kawan dia semua pegi holiday ke London bagai takkan la budak ni dok umahhh je. nak jugak holiday.

haa, keyy cuti cuti jugak. lepak lepak jugak. modul modul jugak yee solat solat jugak !
byee !